2024. február 22. - Gerzson

A Harkányi Városi Könyvtár oktatási szerepének erősítése infrastruktúrális és eszközbeszerzési beruházás segítségével. TIOP-1.2.1.A1-15/1-2015-0009

A Harkányi Városi Könyvtár infrastrukturális fejlesztése és eszközbeszerzése
 
A projekt azonosító száma: TIOP-1.2.1.A1-15/1-2015-0009

A projekt az az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás segítségével valósult meg.


Kedvezményezett neve: Harkány Városi Könyvtár, Kulturális- és Sport Központ
Projekt címe: A Harkányi Városi Könyvtár oktatási szerepének erősítése infrastrukturális és eszközbeszerzési beruházás segítségével
A szerződött támogatás összege: 49,17 millió forint
A támogatás mértéke 100,00%.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.12.31.

A projekt tartalma: A Harkány Városi Könyvtár, Kulturális- és Sport Központ 49,17 millió forint támogatást nyert a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretén belül „Kulturális intézmények oktatási-képzési szerepének infrastrukturális erősítése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében.

A Harkányi Városi Könyvtár fejlesztés tárgyaként a belső tereinek átalakításával, korszerűsítésével és eszközbeszerzéssel szeretné erősíteni a könyvtár, oktatásban betöltött szerepét, megújítani szolgáltatási színterét, és hatékonyabban kihasználni a könyvtár kapacitásait az általános iskolás korosztályban, illetve támogatni az egész életen át tartó tanulás lehetőségeit korszerű IKT eszközökkel. A fejlesztés eredményeképpen létrejött 1 db legalább 15 főt befogadó oktatóterem, és 1 db virtuális pont.

A Pályázó projektjének célja volt tehát a Városi Könyvtár fejlesztése és oktatási szerepének erősítése. A projekt keretében a könyvtár belső felújítási munkálatai megtörténtek, a speciális szoftverek, hardverek, bútorok beszerzésre kerültek, a fejlesztés eredménye egy legalább 15 főt befogadó oktatóterem, és egy virtuális pont lett. A beruházás által a szolgáltatásait bővíteni volt lehetősége, a könyvtár, oktatásban betöltött szerepe növekedni fog, támogatva az egész életen át tartó tanulás lehetőségeit.

A beruházás 2015. december 31-én befejeződött.

Vissza a lap tetejére

eseménynaptár

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online