2024. június 19. - Gyárfás

Pályázatok

Harkány város fejlesztési stratégiájának egyik sarkalatos pontja, hogy a város vezetése által elhatározott fejlesztések – illeszkedve a támogatási rendszerek célkitűzéseihez – minél több külső forrás bevonásával kerüljenek megvalósításra.

A hazai és az európai uniós támogatások felhasználásának sikere jelentős mértékben azon múlik, képes-e az önkormányzat jó minőségű, megalapozott projekteket összeállítani, amelyeken keresztül igénybe tudja venni a támogatásokat, és tényleges eredményeket tud elérni a város fejlődésében.

A jó minőségű projektek elsősorban alapos projekt tervezést, pontos és teljes körű pályázati dokumentáció összeállítást igényelnek, de a folyamatban kiemelkedő szerep jut a megvalósítás fázisának, valamint az abban résztvevő személyeknek. A támogatások felhasználásánál ugyanis nem csak a pályázati dokumentáció helytállósága a fontos szempont, hanem a felhasználás jogszerűsége, célszerűsége és átláthatósága is.

Harkány Város Önkormányzata az elmúlt években és a jövőben is nagy hangsúlyt fektet a sikeres pályázati tevékenységre, hiszen a pályázati rendszer által kínált lehetőségek jelentős fejlődést eredményezhetnek a város életében.

Európai Uniós pályázatok

Tovább

Hazai pályázatok

Tovább

eseménynaptár

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online