2020. október 22. - Előd

Hírek

Újra működik Harkányban az elektromos autó töltőpont

2020. 09. 15.

Két hónap adminisztrációs szünet után újra működik az 50 kW-os villámtöltő Harkányban. Ezentúl fizetős rendszerben, de kedvező árazással az év minden napján, 24 órában elérhető.

Két hónap adminisztrációs szünet után újra működik az 50 kW-os villámtöltő Harkányban. Ezentúl fizetős rendszerben, de kedvező árazással az év minden napján, 24 órában elérhető.

Az AC és az egyik DC csatlakozó egyszerre is használható. A parkolás zöld rendszámos autók számára Harkányban ingyenes, de a töltőhöz tartozó két parkolóhelyen kizárólag töltés céljából és annak tényleges időtartamára szabad megállni, ahogyan azt a kihelyezett KRESZ tábla is jelzi.

A töltés a készüléken található QR kód leolvasásával webes felületről indítható és online bankkártyás fizetésre van lehetőség. A bankkártya adatok elmentése esetén a következő alkalommal már a bankkártya adatok megadása nélkül is indíthatjuk a töltést. Ezen kívül a töltés indítási folyamat egyik lépéseként lehetőség egy tetszőleges (saját) RFID kártya hozzárendelésére, így a későbbiekben gyorsabban és egyszerűbben tudunk töltést indítani, nem csak Harkányban, hanem a szolgáltató egyéb töltőpontjainál is.

A QR kód leolvasása helyett a töltést elindíthatjuk a map.gyorstoltok.hu oldalon látható térképes keresőből is, ahol a töltőpontok üzemkész, illetve szabad vagy foglalt állapota távolról is ellenőrizhető. A harkányi töltőoszlop üzemeltetője a Sarkcsillag Invest Kft, aki Hajdúszoboszlón is üzemeltet egy ugyanilyen 50 kW-os, mindhárom töltési szabványt kiszolgáló töltőállomást.

Az 50 kW-os DC töltés ára 90 Ft/kWh + 5 Ft/perc, a 22 kW-os AC csatlakozó pedig 75 Ft/kWh + 1 Ft/perc áron használható.

A Teapont töltők használatához szükséges regisztráció nem csak a helyszínen a töltés indításakor, hanem az üzemeltető honlapján előre is elvégezhető a www.teapont.hu oldalon, így már az első töltés gyorsabban megkezdhető.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

Meghívó - Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja, A Harmadik Magyar Köztársaság kikiáltása emléknapja Meghívó - Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja, A Harmadik Magyar Köztársaság kikiáltása emléknapja

Tisztelt Lakosság ! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a COVID-19 járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel és az operatív törzs ajánlása végett az október 23-i városi ünnepség a szokásos formában nem kerül megrendezésre.

TÁJÉKOZTATÁS települési támogatás kifizetéséről TÁJÉKOZTATÁS települési támogatás kifizetéséről

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt harkányi szülőket, hogy a bölcsődei, óvodai nevelési év, illetve általános vagy középiskola kezdéséhez nyújtott 5.000,-Ft/gyermek összegű települési támogatás pénztári kifizetése az alábbi napokon és időben történik a Harkányi Polgármesteri Hivatal Pénztárában ( 7815 Harkány, Petőfi S. u. 2-4):

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online