2024. április 27. - Zita

Hírek

Újra működik Harkányban az elektromos autó töltőpont

2020. 09. 15.

Két hónap adminisztrációs szünet után újra működik az 50 kW-os villámtöltő Harkányban. Ezentúl fizetős rendszerben, de kedvező árazással az év minden napján, 24 órában elérhető.

Két hónap adminisztrációs szünet után újra működik az 50 kW-os villámtöltő Harkányban. Ezentúl fizetős rendszerben, de kedvező árazással az év minden napján, 24 órában elérhető.

Az AC és az egyik DC csatlakozó egyszerre is használható. A parkolás zöld rendszámos autók számára Harkányban ingyenes, de a töltőhöz tartozó két parkolóhelyen kizárólag töltés céljából és annak tényleges időtartamára szabad megállni, ahogyan azt a kihelyezett KRESZ tábla is jelzi.

A töltés a készüléken található QR kód leolvasásával webes felületről indítható és online bankkártyás fizetésre van lehetőség. A bankkártya adatok elmentése esetén a következő alkalommal már a bankkártya adatok megadása nélkül is indíthatjuk a töltést. Ezen kívül a töltés indítási folyamat egyik lépéseként lehetőség egy tetszőleges (saját) RFID kártya hozzárendelésére, így a későbbiekben gyorsabban és egyszerűbben tudunk töltést indítani, nem csak Harkányban, hanem a szolgáltató egyéb töltőpontjainál is.

A QR kód leolvasása helyett a töltést elindíthatjuk a map.gyorstoltok.hu oldalon látható térképes keresőből is, ahol a töltőpontok üzemkész, illetve szabad vagy foglalt állapota távolról is ellenőrizhető. A harkányi töltőoszlop üzemeltetője a Sarkcsillag Invest Kft, aki Hajdúszoboszlón is üzemeltet egy ugyanilyen 50 kW-os, mindhárom töltési szabványt kiszolgáló töltőállomást.

Az 50 kW-os DC töltés ára 90 Ft/kWh + 5 Ft/perc, a 22 kW-os AC csatlakozó pedig 75 Ft/kWh + 1 Ft/perc áron használható.

A Teapont töltők használatához szükséges regisztráció nem csak a helyszínen a töltés indításakor, hanem az üzemeltető honlapján előre is elvégezhető a www.teapont.hu oldalon, így már az első töltés gyorsabban megkezdhető.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

Ingyenes, lakossági szúnyoglárva gyérítő tabletta osztás indul Ingyenes, lakossági szúnyoglárva gyérítő tabletta osztás indul

A pécsi önkormányzat és a BIOKOM jóvoltából a Pécsi Szúnyog csapata hamarosan megkezdi a lakosság számára a szúnyoglárva gyérítő tabletták kiosztását. A tabletták segítségével megelőzhető, hogy a kiskertekben lévő esővízgyűjtőkből, egyéb udvari vízfelületekről a szúnyogok kikeljenek.

A Dél-Kom újranyitja harkányi irodáját A Dél-Kom újranyitja harkányi irodáját

2024. április 19-től ismét elérhető az ügyfélszolgálat a harkányi művelődési házban

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online