2021. január 18. - Piroska

Hírek

Újra működik Harkányban az elektromos autó töltőpont

2020. 09. 15.

Két hónap adminisztrációs szünet után újra működik az 50 kW-os villámtöltő Harkányban. Ezentúl fizetős rendszerben, de kedvező árazással az év minden napján, 24 órában elérhető.

Két hónap adminisztrációs szünet után újra működik az 50 kW-os villámtöltő Harkányban. Ezentúl fizetős rendszerben, de kedvező árazással az év minden napján, 24 órában elérhető.

Az AC és az egyik DC csatlakozó egyszerre is használható. A parkolás zöld rendszámos autók számára Harkányban ingyenes, de a töltőhöz tartozó két parkolóhelyen kizárólag töltés céljából és annak tényleges időtartamára szabad megállni, ahogyan azt a kihelyezett KRESZ tábla is jelzi.

A töltés a készüléken található QR kód leolvasásával webes felületről indítható és online bankkártyás fizetésre van lehetőség. A bankkártya adatok elmentése esetén a következő alkalommal már a bankkártya adatok megadása nélkül is indíthatjuk a töltést. Ezen kívül a töltés indítási folyamat egyik lépéseként lehetőség egy tetszőleges (saját) RFID kártya hozzárendelésére, így a későbbiekben gyorsabban és egyszerűbben tudunk töltést indítani, nem csak Harkányban, hanem a szolgáltató egyéb töltőpontjainál is.

A QR kód leolvasása helyett a töltést elindíthatjuk a map.gyorstoltok.hu oldalon látható térképes keresőből is, ahol a töltőpontok üzemkész, illetve szabad vagy foglalt állapota távolról is ellenőrizhető. A harkányi töltőoszlop üzemeltetője a Sarkcsillag Invest Kft, aki Hajdúszoboszlón is üzemeltet egy ugyanilyen 50 kW-os, mindhárom töltési szabványt kiszolgáló töltőállomást.

Az 50 kW-os DC töltés ára 90 Ft/kWh + 5 Ft/perc, a 22 kW-os AC csatlakozó pedig 75 Ft/kWh + 1 Ft/perc áron használható.

A Teapont töltők használatához szükséges regisztráció nem csak a helyszínen a töltés indításakor, hanem az üzemeltető honlapján előre is elvégezhető a www.teapont.hu oldalon, így már az első töltés gyorsabban megkezdhető.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

TÁJÉKOZTATÁS a „Harkányban élni Jó! -Esély Otthon, Harkányban” pályázat benyújtásával kapcsolatban TÁJÉKOZTATÁS a „Harkányban élni Jó! -Esély Otthon, Harkányban” pályázat benyújtásával kapcsolatban

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a „Harkányban élni Jó! -Esély Otthon, Harkányban” pályázat keretében a 7815 Harkány, Zrínyi u. 1. B épület 5., emeleti, 78,88 m2 alapterületű lakásra vonatkozó lakhatási támogatás elnyerésére szóló pályázatok az ünnepi időszakban is leadhatóak a következők szerint:

Gyermekorvosi praxis eladó Gyermekorvosi praxis eladó

Harkányban 820 fős kártyaszámmal rendelkező gyermekorvosi praxis, részletfizetési lehetősséggel eladó.

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online