2020. október 22. - Előd

Hírek

nCOVID-19 koronavírus - A Harkányi Polgármesteri Hivatal ügyféltájékoztatója az ügyfélfogadási rend változásáról

2020. 09. 21.

TÁJÉKOZTATÁS

TISZTELT ÜGYFELEINK!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy mivel két kollégánk érintett a koronavírus-járvány okozta megbetegedésben, az Önök és munkatársaink egészségének védelmében

a személyes ügyfélfogadás

2020.09.21. (hétfőtől) – 2020. 09.25. (péntekig)

Hivatalunk minden irodájában szünetel.

Telefonon, e-mailen és az önkormányzati portálon keresztül továbbra is állunk ügyfeleink rendelkezésére. A papír alapú kérelmeket, formanyomtatványokat kérjük, helyezzék a hivatal postaládájába, vagy a kollégáim által a bejáratnál elhelyezett gyűjtődobozba. Kérjük megértésüket és türelmüket az ügyintézés során ebben a rendkívüli helyzetben!

Vigyázzunk egymásra!

Harkány, 2020. 09. 21.

Tisztelettel:


Dr. Markovics Boglárka, jegyző s.k.
Harkányi Polgármesteri Hivatal

 

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

Meghívó - Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja, A Harmadik Magyar Köztársaság kikiáltása emléknapja Meghívó - Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja, A Harmadik Magyar Köztársaság kikiáltása emléknapja

Tisztelt Lakosság ! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a COVID-19 járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel és az operatív törzs ajánlása végett az október 23-i városi ünnepség a szokásos formában nem kerül megrendezésre.

TÁJÉKOZTATÁS települési támogatás kifizetéséről TÁJÉKOZTATÁS települési támogatás kifizetéséről

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt harkányi szülőket, hogy a bölcsődei, óvodai nevelési év, illetve általános vagy középiskola kezdéséhez nyújtott 5.000,-Ft/gyermek összegű települési támogatás pénztári kifizetése az alábbi napokon és időben történik a Harkányi Polgármesteri Hivatal Pénztárában ( 7815 Harkány, Petőfi S. u. 2-4):

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online