2021. május 18. - Erik, Alexandra

Hírek

TÁJÉKOZTATÁS a könyvtár nyitvatartásáról

2021. 05. 03.

Tisztelt Könyvtár Látogatók! A Kormány 194/2021. (IV. 26.) kormányrendeletében foglaltak szerint, a Kiss József Könyvtár, Művelődési Ház és Sportcsarnok könyvtára (7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 2/A.), a 2021. május 4. napjától látogatható.

Tájékoztatjuk Önöket, a városi Könyvtár látogathatóságát csak az alább foglaltaknak megfelelően áll módunkban biztosítani:

Az Intézmény területén, a Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum Közhasznú Nonprofit Kft. Oltópontot üzemeltet, így a városi Könyvtár egyelőre kizárólag időpont foglalással látogatható. A Könyvtárat megközelíteni, a Dankó Pista utca felőli hátsó bejáraton tudják.

Időpontot a megszokott nyitvatartási időben, a +3672/580-116-os telefonszámon, valamint a konyvtar.harkany@gmail.com címen tudnak foglalni.

A Könyvtár szolgáltatásait nagykorúak a kormányrendelet értelmében, érvényes védettségi igazolvány (kizárólag plasztik kártya) és fényképes igazolvány felmutatása után tudják igénybe venni. A 18 éven aluliak, kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező hozzátartozó kíséretében tudják könyvtárunkat látogatni.

A védettségi igazolvánnyal még nem rendelkező olvasóinknak, a „könyvfutár” elnevezésű szolgáltatásunkat változatlan formában fenntartjuk.

Könyvtárunk nyitvatartása, a korlátozások előtti időszakkal megegyezően a következő:

Hétfő Szünnap
Kedd 08.00-16:20
Szerda 08:00-16:20
Csütörtök 10:40-19:00
Péntek 10:40-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Kérjük, a könyvtár látogatás során, az alábbi biztonsági intézkedéseket betartani szíveskedjenek:

  • Belépéskor, használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt.
  • Kérjük, viseljen maszkot, az Önök biztonsága érdekében mi is ezt tesszük.
  • A helyben használat, folyóirat olvasás és számítógép használat egyelőre 20 perces időkorláttal vehető igénybe. (A számítógépek billentyűzetét, minden használat után fertőtlenítjük).
  • Kérjük, tartson 1,5 méteres távolságot a többi olvasótól.

Megértésüket előre is köszönjük!

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

Virág- és palánta-börze Virág- és palánta-börze

Helyszín: Harkány, őstermelői piac

Vásároljon állampapírt Mobilkincstáron, Webkincstáron otthonról (A Magyar Államkincstár nyereményjátéka) Vásároljon állampapírt Mobilkincstáron, Webkincstáron otthonról (A Magyar Államkincstár nyereményjátéka)

Nyisson értékpapírszámlát vagy Start-értékpapírszámlát Ügyfélkapun keresztül a Magyar Államkincstárban, vagy vásároljon állampapírt a Kincstár gyors és biztonságos elektronikus szolgáltatásainak (Mobil-és Webkincstár) Ügyfélkapun történő megigénylésével, a www.magyarorszag.hu -n.

Babakötvényes számlanyitás Ügyfélkapun keresztül otthonról (A Magyar Államkincstár nyereményjátéka) Babakötvényes számlanyitás Ügyfélkapun keresztül otthonról (A Magyar Államkincstár nyereményjátéka)

Amennyiben gondoskodni szeretne gyermeke jövőjéről, és ezért Babakötvényt kíván vásárolni, akkor az Ügyfélkapun keresztül (www.magyarorszag.hu) már otthonról is megnyithatja gyermeke részére az ehhez szükséges Kincstári Start-értékpapírszámlát.

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online