2021. július 28. - Szabolcs

Hírek

TÁJÉKOZTATÁS a könyvtár nyitvatartásáról

2021. 05. 03.

Tisztelt Könyvtár Látogatók! A Kormány 194/2021. (IV. 26.) kormányrendeletében foglaltak szerint, a Kiss József Könyvtár, Művelődési Ház és Sportcsarnok könyvtára (7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 2/A.), a 2021. május 4. napjától látogatható.

Tájékoztatjuk Önöket, a városi Könyvtár látogathatóságát csak az alább foglaltaknak megfelelően áll módunkban biztosítani:

Az Intézmény területén, a Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum Közhasznú Nonprofit Kft. Oltópontot üzemeltet, így a városi Könyvtár egyelőre kizárólag időpont foglalással látogatható. A Könyvtárat megközelíteni, a Dankó Pista utca felőli hátsó bejáraton tudják.

Időpontot a megszokott nyitvatartási időben, a +3672/580-116-os telefonszámon, valamint a konyvtar.harkany@gmail.com címen tudnak foglalni.

A Könyvtár szolgáltatásait nagykorúak a kormányrendelet értelmében, érvényes védettségi igazolvány (kizárólag plasztik kártya) és fényképes igazolvány felmutatása után tudják igénybe venni. A 18 éven aluliak, kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező hozzátartozó kíséretében tudják könyvtárunkat látogatni.

A védettségi igazolvánnyal még nem rendelkező olvasóinknak, a „könyvfutár” elnevezésű szolgáltatásunkat változatlan formában fenntartjuk.

Könyvtárunk nyitvatartása, a korlátozások előtti időszakkal megegyezően a következő:

Hétfő Szünnap
Kedd 08.00-16:20
Szerda 08:00-16:20
Csütörtök 10:40-19:00
Péntek 10:40-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Kérjük, a könyvtár látogatás során, az alábbi biztonsági intézkedéseket betartani szíveskedjenek:

  • Belépéskor, használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt.
  • Kérjük, viseljen maszkot, az Önök biztonsága érdekében mi is ezt tesszük.
  • A helyben használat, folyóirat olvasás és számítógép használat egyelőre 20 perces időkorláttal vehető igénybe. (A számítógépek billentyűzetét, minden használat után fertőtlenítjük).
  • Kérjük, tartson 1,5 méteres távolságot a többi olvasótól.

Megértésüket előre is köszönjük!

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

TÁJÉKOZTATÁS ÉS FELHÍVÁS A CSŐTÖRÉSEKKEL KAPCSOLATBAN TÁJÉKOZTATÁS ÉS FELHÍVÁS A CSŐTÖRÉSEKKEL KAPCSOLATBAN

Tisztelt Harkányiak ! Az elmúlt időszakban több vízvezeték cső is eltört a város területén melyek víznyomásesést okozhatnak.

ÉRTESÍTÉS szúnyoggyérítésről ÉRTESÍTÉS szúnyoggyérítésről

A Harkányi Polgármesteri Hivatal értesíti az ingatlantulajdonosokat, használókat, vállalkozókat, vendéglátókat, hogy a szúnyoginvázió miatt Harkány város közigazgatási területén - az időjárási viszonyoktól függően - meleg-ködös földi-kémiai (vegyszeres) szúnyoggyérítés lesz.

Toborzó - Önkéntes Katonai Szolgálat Toborzó - Önkéntes Katonai Szolgálat

A Speciális Önkéntes Területvédelmi Tartalékos szolgálat sikerét alapul véve indul el a Magyar Honvédség új, állandó szolgálati formája, az Önkéntes Katonai Szolgálat (ÖKSZ). A szolgálat létrehozásakor célkitűzés volt, hogy egy olyan képzési és kereseti alternatíva jöjjön létre, amely elsősorban azokat a fiatalokat szólítja meg, akik az idei tanévben valamiért kénytelenek egy évvel elhalasztani felsőfokú tanulmányaik megkezdését, illetve szeretnék kipróbálni magukat a katonai pályán.

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online