2024. június 19. - Gyárfás

Hírek

Tájékoztató önkormányzati tűzifa juttatás 3. fordulójának meghirdetéséről

2022. 01. 28.

Harkány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ismételten meghirdette a térítésmentes önkormányzati tűzifa juttatás igénylési lehetőségét az önkormányzat saját tulajdonában lévő vegyes tűzifa készletből, a még rendelkezésre álló keret erejéig.

A térítésmentes tűzifa juttatás kérelemre nyújtható, a kérelmek benyújtásának határideje a 3. fordulóban 2022. február 8. napja. A kérelmeket a Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztályához lehet benyújtani, a szociális célú tűzifa támogatás igénylésére rendszeresített formanyomtatványon, a szükséges mellékletek (jövedelem- és vagyonnyilatkozat) csatolásával.

A juttatásban a Harkányban bejelentett állandó lakóhelyén vagy tartózkodási helyén életvitelszerűen élők részesülhetnek. A juttatás háztartásonként egy személy részére nyújtható. Harkányi lakóhellyel és tartózkodási hellyel is rendelkező személy csak azon háztartásban vehető figyelembe, ahol életvitelszerűen él.

A kérelmeket- a benyújtási határidő lejártát követően- a Szociális Bizottság bírálja el és dönt az önkormányzat rendelkezésére álló keret kiutalásáról. A tűzifa kiszállításáról az önkormányzat gondoskodik.


Harkány, 2022. 01. 28.

Tisztelettel:

Dr. Markovics Boglárka s.k.
jegyző

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

Diákmunka Program 2024 Diákmunka Program 2024

Júliustól ismét indul a nyári diákmunka!

ÉRTESÍTÉS földi-kémiai (melegködös) szúnyoggyérítésről ÉRTESÍTÉS földi-kémiai (melegködös) szúnyoggyérítésről

A Harkányi Polgármesteri Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy Harkány város területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online