2023. február 8. - Aranka

Hírek

Tájékoztató lakossági barnakőszén igényfelmérésről

2022. 09. 16.

Tisztelt Lakosság! A Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkára, Dr. Dukai Miklós felkérésre a Harkányi Polgármesteri Hivatal felméri a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igényeket.

A településen élő, széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező háztartások 2022. szeptember 29. napján 16:00 óráig jelenthetik be igényüket a Harkányi Polgármesteri Hivatal alábbi elérhetőségein:

Telefonon: 72/480-100/121-es mellék (Titkárság)

E-mailben: titkarsag[kukac]harkany.hu

E-papíron: https://epapir.gov.hu/ - címzett: Harkány Város Önkormányzata

Személyesen: Harkányi Polgármesteri Hivatal (Porta)


Az igénybejelentésben a bejelentett háztartás(ok) számát és az igényelt mennyiséget (mázsában kifejezve) szükséges megadni.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az igénybejelentés jogosultságot nem keletkeztet, a jelen felmérés célja kizárólag a településen felmerülő igények összesítése és továbbítása annak érdekében, hogy a lakosság téli fűtéshez szükséges tüzelőanyag biztosítására a rendelkezésre álló információk alapján valós segítséget jelentő megoldási javaslat kerülhessen a döntéshozók elé.

Az igénybejelentések összesített adatait (bejelentéssel élő háztartások száma és jelzett barnakőszén szükséglet mázsában) 2022. szeptember 30-án továbbítjuk a Belügyminisztériumba.

Harkány, 2022. szeptember 16.

Dr. Markovics Boglárka sk.
jegyző

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

Tájékoztató a szálláshely-szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatban továbbá a vendéglátó üzletek NTAK felé történő adatszolgáltatási kötelezettségéről Tájékoztató a szálláshely-szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatban továbbá a vendéglátó üzletek NTAK felé történő adatszolgáltatási kötelezettségéről

2023. január 1. napi hatállyal megszűnik a vendégkönyv-vezetési kötelezettség, a továbbiakban kizárólag a szálláshelykezelő szoftver használatával történik az idegenforgalmi adó-kötelezettség nyilvántartása.

Tájékoztató a helyi adókkal kapcsolatban Tájékoztató a helyi adókkal kapcsolatban

Tisztelt Harkányi Lakosok! Tisztelt Szálláshely-szolgáltatók!

Helyi iparűzési adó megfizetése megfizetése euróban és USA dollárban Helyi iparűzési adó megfizetése megfizetése euróban és USA dollárban

Az adózók 2023. évben esedékes helyi iparűzési adórészt/adóelőleget/adót már euróban és dollárban is megfizethetik Harkány Város Önkormányzati Adóhatóság számára.

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online