2024. március 3. - Kornélia

Hírek

Tájékoztató önkormányzati tűzifa juttatás 2. fordulójának meghirdetéséről

2022. 10. 28.

Tisztelt Harkányi Lakosok!

Harkány Város Önkormányzata ismételten meghirdeti a térítésmentes önkormányzati tűzifa juttatás igénylésének lehetőségét az első fordulóban benyújtott kérelmek elbírálását követően a juttatásra felhasználható készletből megmaradó, még rendelkezésre álló kiutalható készlet erejéig.

A második fordulóban a kérelmek benyújtásának határideje 2022. november 30. napja. A kérelmeket a Polgármesteri Hivatalba lehet benyújtani, a szociális célú tűzifa támogatás igénylésére rendszeresített formanyomtatványon, a szükséges mellékletek (jövedelem- és vagyonnyilatkozat) csatolásával.

A juttatásban a Harkányban bejelentett állandó lakóhelyén, vagy tartózkodási helyén életvitelszerűen élők részesülhetnek. A juttatás háztartásonként egy személy részére nyújtható. Harkányi lakóhellyel és tartózkodási hellyel is rendelkező személy csak azon háztartásban vehető figyelembe, ahol életvitelszerűen él.

A kérelmeket- a benyújtási határidő lejártát követően- a Szociális Bizottság bírálja el és dönt az önkormányzat rendelkezésére álló keret kiutalásáról. A tűzifa kiszállításáról az önkormányzat gondoskodik.

 

Kérelem formanyomtatvány letölthető innen:

I. sz. melléklet - Kérelem szociális célú tűzifa támogatáshoz

II. sz. melléklet - Jövedelem és vagyonnyilatkozat

 

Harkány, 2022.10.28.

Tisztelettel:

Dr. Markovics Boglárka s. k.
jegyző

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

FELHÍVÁS bérleti lehetőségre FELHÍVÁS bérleti lehetőségre

Harkány Város Önkormányzata tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a harkányi piac területén szabad helyiségek és asztalok bérelhetők!

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online