2024. június 19. - Gyárfás

Hírek

Készül Harkány Fejlesztési Stratégiájának felülvizsgálata

2023. 09. 25.

1. körös véleményezési szakasz – MONDJA EL ÖN IS VÉLEMÉNYÉT!

Harkány Város Önkormányzata nyár elején egy kérdőíves kutatással indította el a Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának (ITS) módosításához, azaz a város 2030-ig tartó fejlesztési stratégiájának megfogalmazásához szükséges készítési folyamatot.

A tervezési folyamat az 1. szakaszához ért. Ennek keretében elkészült a MEGALAPOZÓ VIZSGÁLAT, mely tulajdonképpen a város jelenlegi helyzetének feltárása és értékelése, problématérkép felvázolása, vagyis a további tervezési munka kiinduló adatainak összefoglalása, melyet az alábbi linken teszünk közzé:

https://harkany.hu/download/5171

Harkány Város Önkormányzatának nevében tisztelettel kérem, hogy a MEGALAPOZÓ VIZSGÁLAT munkaközi egyeztetési dokumentumával – annak Önt érdeklő, érintő részeivel - kapcsolatosan mondja el Ön is véleményét!

Észrevételeit, felmerülő kérdéseit, javaslatait, kérjük 2023. október 6. péntek nap végéig szíveskedjen megküldeni Albrecht Ferenc főépítésznek a projektek@harkany.hu email címre, vagy papír alapon juttassa el a Polgármesteri Kabinet részére Pirisi Valéria, Projekt szakmai vezetőnek címezve.


Együttműködését köszönjük!

Tisztelettel:

Baksai Endre Tamás
Harkány Város Polgármestere

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

Diákmunka Program 2024 Diákmunka Program 2024

Júliustól ismét indul a nyári diákmunka!

ÉRTESÍTÉS földi-kémiai (melegködös) szúnyoggyérítésről ÉRTESÍTÉS földi-kémiai (melegködös) szúnyoggyérítésről

A Harkányi Polgármesteri Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy Harkány város területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online