2024. május 5. - Györgyi

Hírek

Tájékoztató önkormányzati tűzifa juttatás igénylésének lehetőségéről

2024. 01. 31.

Tisztelt Harkányi Lakosok!

Harkány Város Önkormányzata ismételten meghirdeti a térítésmentes önkormányzati tűzifa juttatás igénylésének lehetőségét az alábbiak szerint:


A rászoruló helyi lakosok téli tüzelő-támogatása érdekében képviselő-testületünk az önkormányzat saját tulajdonában álló vegyes tűzifa készletből nyújtott „önkormányzati tűzifa juttatás” elnevezésű támogatás biztosításáról döntött 2023. év októberében azzal, hogy a juttatásra felhasználható készlet összesen 50 m3. Az e készletből még rendelkezésre álló 20 m3 mennyiségre ismét igénylési lehetőséget biztosítunk.

A juttatás kérelemre nyújtható, a kérelmek benyújtásának határideje 2024. február 12. napja (hétfő) 16:00 óra. A kérelmeket a Polgármesteri Hivatalban lehet benyújtani, a szociális célú tűzifa támogatás igénylésére rendszeresített formanyomtatványon, a szükséges mellékletek (jövedelem- és vagyonnyilatkozat) csatolásával.

A juttatásban a Harkányban bejelentett állandó lakóhelyén, vagy tartózkodási helyén életvitelszerűen élők részesülhetnek. A juttatás háztartásonként egy személy részére nyújtható. Harkányi lakóhellyel és tartózkodási hellyel is rendelkező személy csak azon háztartásban vehető figyelembe, ahol életvitelszerűen él.

A kérelmeket- a benyújtási határidő lejártát követően- a Szociális Bizottság bírálja el és dönt az önkormányzat rendelkezésére álló keret kiutalásáról. A tűzifa kiszállításáról az önkormányzat gondoskodik. 


A szükséges formanyomtatványok alant letölthetők:

I. sz. melléklet - Kérelem szociális célú tűzifa támogatáshoz

II. sz. melléklet - Jövedelem és vagyonnyilatkozat

 

 

Harkány, 2024. 01. 31.

Tisztelettel:

Bacsáné dr. Kajtity Petra jegyző s.k.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

Ingyenes, lakossági szúnyoglárva gyérítő tabletta osztás indul Ingyenes, lakossági szúnyoglárva gyérítő tabletta osztás indul

A pécsi önkormányzat és a BIOKOM jóvoltából a Pécsi Szúnyog csapata hamarosan megkezdi a lakosság számára a szúnyoglárva gyérítő tabletták kiosztását. A tabletták segítségével megelőzhető, hogy a kiskertekben lévő esővízgyűjtőkből, egyéb udvari vízfelületekről a szúnyogok kikeljenek.

A Dél-Kom újranyitja harkányi irodáját A Dél-Kom újranyitja harkányi irodáját

2024. április 19-től ismét elérhető az ügyfélszolgálat a harkányi művelődési házban

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online