2024. június 19. - Gyárfás

Hírek

Elkészült Harkány Fejlesztési Stratégiájának felülvizsgálata

2023. 12. 06.

2. körös (végső) véleményezési szakasz – MONDJA EL ÖN IS VÉLEMÉNYÉT!

Harkány Város Önkormányzata nyár elején egy kérdőíves kutatással indította el a Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának (ITS) módosításához, azaz a város 2030-ig tartó fejlesztési stratégiájának megfogalmazásához szükséges tervezési folyamatot. Ezt követően elkészült a Megalapozó (a város jelenlegi helyzetét feltáró és elemző) vizsgálat, melynek véleményezésébe Önöket is bevontuk. A véleményekkel kiegészített Megalapozó vizsgálat az alábbi linken keresztül érhető el:

https://harkany.hu/userfiles/filemanager/source/Hirek/2023/ITS/2/Harkany_ITS_Megalapozo.pdf

A tervezési folyamat a 2. (végső) szakaszához ért. Ennek keretében elkészült HARKÁNY VÁROS FELÜLVIZSGÁLT INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJA, mely a város jövőképét, elérendő céljait és a 2030-ig megvalósítani tervezett fejlesztési beavatkozásokat részletezi. A stratégiát az alábbi linken tesszük közzé:

https://harkany.hu/userfiles/filemanager/source/Hirek/2023/ITS/2/Harkany_ITS.pdf

Harkány Város Önkormányzata nevében tisztelettel felkérem, hogy az INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIA egyeztetési dokumentumaival – annak Önt érdeklő, érintő részeivel - kapcsolatosan mondja el Ön is véleményét!

Észrevételeit, felmerülő kérdéseit, javaslatait, kérjük 2023. december 21. nap végéig szíveskedjen megküldeni a projektek@harkany.hu email címre, vagy papír alapon juttassa el a Polgármesteri Kabinet részére Pirisi Valéria, Projekt szakmai vezetőnek címezve (7815 Harkány, Petőfi S. u. 2-4.).

Véleményét beküldheti közvetlenül az E-TÉR felületen keresztül is (https://eter.e-epites.hucsak gyakorlott felhasználóknak ajánlott!). A regisztrációt (Ügyfélkapus belépéssel három egyszerű lépésben regisztrálhat) és bejelentkezést követően a Térségi és települési tervezésről mindenkinek menü Folyamatban lévő tervezések menüpontjában – a település kiválasztásával - tud csatlakozni az egyeztetési folyamathoz.

Együttműködését köszönjük!

Tisztelettel:

Baksai Endre Tamás
Harkány Város Polgármestere

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

Diákmunka Program 2024 Diákmunka Program 2024

Júliustól ismét indul a nyári diákmunka!

ÉRTESÍTÉS földi-kémiai (melegködös) szúnyoggyérítésről ÉRTESÍTÉS földi-kémiai (melegködös) szúnyoggyérítésről

A Harkányi Polgármesteri Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy Harkány város területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online