2024. április 25. - Márk

Hírek

Harkányfürdő, az őszi fesztiválok városa

2013. 09. 24.

Színes kavalkáddal és minden igényt kielégítő programkínálattal várja vendégeit idén ősszel is Harkányfürdő.

Szeptember első hétvégéjén a szüreti fesztivál és a Harkány Tour biztosított tartalmas szórakozást minden korosztály számára. Szponzori segítéségnek köszönhetően megrendezték Magyarország első 12 órás maratoni kerékpárversenyét, profi, amatőr és váltó kategóriákban. A legkisebbek ügyességét kerékpáros tájékozódási verseny, a fiatalokat számos hazai kedvenc élőkoncertje, az idősebbeket nosztalgia- és folklórprogramok várták.

A szüreti fesztivált követte a kiváló horvát sör által támogatott Sörfesztivál, melynek programkínálatát horvát és német nemzetiségi hagyományőrzők fellépései, stand-up comedy est, és utcabál színesítették.

A kulturális programok őszi áradatának azonban még messze nincs vége. Ezen a hétvégén a Zsíros Deszka fesztivál és Szent Mihály napi tűzgyújtás várja a Harkányfürdőre látogatókat, melynek keretében utcabál, kirakodóvásár, borutca és ingyen zsíros deszka emeli a hangulatot. A vendégek emellett megkóstolhatják a világon egyedülálló harkányi gyógyvízből készített bodzaszörpöt, amely nem csak finom, de fogyasztása egészségmegőrző ivókúrának is tökéletes.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online