2024. április 29. - Péter

Hírek

Nyári diákmunka lehetőség Harkány Város Önkormányzatánál !

2016. 06. 13.

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium 2016. évben is elindítja a „Nyári diákmunka” központi munkaerő piaci programot.

Baranya megyében a diákok egységes foglalkoztatása érdekében a program keretében legfeljebb 1 hónap időtartamra, maximum 4 órás foglalkoztatás támogatható. A támogatás megállapítása során havi munkabérként 55.000 Ft/fő/hó összeg vehető figyelembe.

•    A programban azok a nappali tagozatos diákok vehetnek részt, akik a program kezdő időpontjában már betöltötték a 16. életévüket, annak befejezésekor pedig még nem múltak el 25 évesek.
•    18. életévét be nem töltött kiskorú foglalkoztatása esetén az ügyben eljáró kiskorúval együtt a törvényes képviselőnek is jelen kell lennie, a szükséges iratokat a kiskorúval együtt a törvényes képviselőnek is alá kell írnia, továbbá a kiskorú személyes adataival együttesen a törvényes képviselő személyes adatait is szükséges feltüntetni.
•    A program 2016. július 1. és 2016. augusztus 31. közötti időtartamban kezdődő és befejeződő foglalkoztatásra vonatkozik.

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal munkaügyi kirendeltségén (7800 Siklós, Felszabadulás u. 88.) közvetítést kérőként nyilvántartásba vetesse magát.

További információkért kérjük, forduljon a Baranya Megyei Kormányhivatal Siklósi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály munkatársaihoz, illetőleg munkába állási szándékát haladéktalanul jelezze Harkány Város Önkormányzata személyügyi munkatársánál is.

Harkány, 2016.06.13.

 

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online