2024. március 29. - Auguszta

Hírek

Harkányfürdő a nemzetközi piacon is megállja a helyét

2013. 10. 17.

Külföldi workshopok, nemzetközi tanulmányutak, konferenciák, helyi fejlesztések és színvonalas kiadványok fémjelzik a Harkányi Turisztikai Egyesület munkáját.

A nyári szezonra kialakított Harkányi kedvezménykártya-program keretében az érkező vendégek, ott tartózkodásuk idejére egy plasztikkártyát igényelhetnek, amellyel százalékos kedvezményekben részesülnek bizonyos szolgáltatások igénybevételekor. A kártya egyelőre teszt-üzemmódban működik, de hamarosan lesz lehetőség az eredmények kiértékelésére, a tapasztalatok megosztására. A helyi TDM-fejlesztések keretében megszépült a belvárosi szökőkút, valamint a játékos felnőttek és gyermekek nagy örömére új játszóterek készültek el mindkét korosztály számára.

A fejlesztések mellett kiemelt fontosságú a már kialakított együttműködések támogatása. A Harkányi és a Hévízi Turisztikai Egyesület kitűnő szakmai kapcsolatot ápol egymással. Október közepén egy harkányi találkozó során újra lehetőségük adódott megosztani egymással tapasztalataikat, valamint tanácsokkal támogatni a szakmai munkát.

Nemzetközi megjelenések és együttműködések terén is sűrű a program ősszel. Október 10-én Harkányfürdő is képviseltette magát a Magyar Turizmus Zrt. által szervezet Magyar Prémium Napján Szerbiában. A workshop során lehetőség nyílt szakmai megbeszélésekre, kapcsolatok kialakítására a szerbiai kiutaztató piac szereplőivel.

A szerb kiutaztatók mellett a fürdőváros kiemelt célcsoportja az orosz piac, így a tavalyi konferencia sikereiből kiindulva 2013. október 15-én is örömmel fogadták Harkányfürdőn az egykori szovjet „zárt városok”, vagyis évtizedekig még a térképen sem szereplő nukleáris központok képviselőit, városvezetőit, hogy megismertessék velük a harkányi gyógyvíz jótékony hatásaira épülő gyógyítási, rekreációs lehetőségeket, melyek segítséget nyújthatnak az atomerőművek dolgozói, illetve Oroszország polgárai számára.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online