2024. június 19. - Gyárfás

Hírek

Lendületben a harkányi gyógyfürdő

2013. 10. 25.

Ötcsillagos minősítés, különleges programok, sportversenyek, koncertek, szakmai kiállítások, study tourok és számos kitelepülés jellemezte a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő tevékenységét 2013-ban.

Mozgalmas szezont tudhat maga mögött a harkányi gyógyfürdő, izgalmas programok pl.: vízi mókuskerék, emberi mosógép, nemzetközi úszóverseny, a Harkány Sprint, mely során a hazai versenyzők mellett Romániából, Szlovákiából, Szerbiából, Boszniából és Horvátországból is érkeztek úszók a megmérettetésre, színesítették a palettát.

A gazdag programkínálat mellett igyekeztek minden cél- és korcsoport számára kedvezményes belépési lehetőségeket kínálni. A nyár folyamán a nappali tagozatos diákok, ősszel a szépkorúak kerültek fókuszba, a Turizmus Világnapján, szeptember 27-én pedig korra tekintet nélkül, minden vendég 20% kedvezményt, apró ajándékot és sok mosolyt kapott. A szakmai programok keretében pedig számos külföldi orvost, valamint beutaztató csoportot fogadtak Oroszországból, Szerbiából, Horvátországból és Ukrajnából.

A Gyógy- és Strandfürdő az idei szezonban a szakmai munkára is nagy hangsúlyt fektetett. A Magyar Fürdőszövetség az elérhető legtöbb, vagyis öt csillagot ítélt oda az intézménynek a közelmúltban lezajlott minősítésen, mely során nemcsak a szolgáltatások minőségét és a környezet állapotát pontozták, hanem a település infrastruktúráját, a megközelíthetőséget, de még a személyzet nyelvtudását és formaruháját is. A minősítés további fejlesztésekhez adhat ambíciót.

A méltán nemzetközi hírű gyógyvíz jótékony hatásainak népszerűsítése mellet, a Gyógy- és Strandfürdő pályázati forrásból tervezi felújítani a régi épületszárnyat, korszerűsíteni az infrastruktúrát, de izgalmas koncepcióval rendelkezik az élményrészleg kialakítása, a Fürdő élményelemeinek bővítése, és a gyógyvíz-felület szélesítése tekintetében is.

Az infrastrukturális fejlesztések mellett, a termékkínálat bővítése is tervben van, a harkányi gyógyvízből készült krémeket már elfogadta a Baranya Megyei Terméktanács, és az országos döntést várják, miközben napirendre került a harkányi gyógyvíz hungarikummá minősítése is.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online