2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hírek

Harkányfürdő a kijevi Vásárközpontban

2013. 10. 29.

A Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház küldöttei is részt vettek a kelet-európai régió legjelentősebb egészségturisztikai szakkiállításán az ukrajnai Kijevben.

Október közepén több tucat ország egészségügyi és turisztikai szakemberei gyűltek össze az ukrán főváros impozáns Nemzetközi Vásárközpontjában, hogy bemutassák egymásnak és a nagyközönségnek az általuk nyújtott speciális szolgáltatásokat.

Az európai szinten is egyedülálló gyógyvízzel rendelkező Harkány város képviseletében a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft. egy uniós projekt keretében vett részt a kiállításon. A „Harkányi Gyógyvíz – egészséget adó és megőrző őselem” nevet viselő kiemelt program célja, hogy minél szélesebb körben tegye ismertté a városban elérhető terápiás lehetőségeket.

A hivatalosan a Harkányi Psoriasis Centrumot képviselő delegáció a Magyar Turizmus Zrt. standjához csatlakozott. Dr. Malmer Nagyezsda szülész-nőgyógyász és rehabilitációs szakorvos, valamint Tuboly Ágnes marketingszakember a gyógyfürdőkórház kínálatában szereplő terápiás programokat, valamint az ezeket kiegészítő kényelmi szolgáltatásokat ismertette meg a szép számú érdeklődővel.

A kiállítás ideje alatt Dr. Malmer Nagyezsda egy szakmai prezentációt is tartott az elsősorban nőgyógyászati kezelésekre szakosodott kijevi Isida Magánklinikán. A főleg orvosokból álló szép számú közönség megismerkedhetett azokkal a terápiás eredményekkel, amelyeket a bőr- és nőgyógyászati, valamint mozgásszervi megbetegedések kezelésében ért el a gyógyvízre alapozva a harkányi gyógyfürdőkórház szakmai stábja.

A harkányi standot a kiállítás három napján végig jelentős érdeklődés övezte. A rengeteg látogató mellett többek között tiszteletét tette hazánk kijevi nagykövete és konzulja is, akik a jövőben komoly segítséget tudnak nyújtani a harkányi gyógyvíz ukrajnai népszerűsítésében.

A mostani konferencia ugyanis csak egy állomása volt annak a komplex marketing-programnak, amelynek legfontosabb célja a fürdőváros minél szélesebb körben történő megismertetése és a bel- és külföldi vendégkör bővítése révén a régió turizmusának és gazdaságának fellendítése.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online