2024. március 29. - Auguszta

Hírek

Önkéntes faültetés a harkányi játszótéren

2013. 10. 30.

A harkányi lakosokat és a szabadságukat töltő nyaralókat a közösséghez való tartozás gondolatával várta a Harkányi Turisztikai Desztinációs Menedzsment október utolsó szombatján a helyi játszótér parkosításának céljából szervezett közös faültetésre.

A közös faültetés célja a lakossági szemléletformálás mellett a környezettudatosság elősegítése volt. A parkosítás célja a gyerekek és felnőttek, helyi lakosok és a városba látogatók számára egy olyan park létesüljön, ahol a családok természetes zöld környezetben élvezhessék a közös játékot, a pihenést, kikapcsolódást. „A nyaralók és helyi lakosok segítségével létrejött park megmutatja a közösség összefogásának erejét és a harkányiak nyitottságát és vendégszeretetét.” – mondta megnyitóbeszédében Lévai Miklós, a Harkányi Turisztikai Egyesület elnöke. „Az elültetett facsemeték a jövő, a növekedés és az összefogás szimbólumai, kézzel foghatóan pedig egy zöldebb, szebb és kellemesebb környezet megteremtői.”

Az eseményen több Harkányban nyaraló vendég is részt vett, akik élő emlékként hazavihetik azt az emléklapot, amely tanúsítja, hogy a város egy kicsi, de tovább élő szelete az ő kezüknek köszönheti életét:

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online