2023. február 8. - Aranka

Hírek

Kozmetikumokba zárt gyógyvíz

2013. 11. 20.

Vitalizáló arckrém, testápoló balzsam, őszülést késleltető, hajnövekedést serkentő hajpakolás, herpeszt gyógyító balzsam, cukorbetegeknek ajánlott kézápoló krém, és sok érdekesség található a gyógyvízből készült harkányi kozmetikumokban.

A harkányi gyógyvíz hatása leginkább reumás, nőgyógyászati, bőrgyógyászati problémákra, illetve ivókúraként ismert. A gyógyvíz és annak értékes összetevői azonban a kozmetikumokban is megjelentek.

A különleges termékek kiválóan alkalmasak a gyógyfürdőkúra meghosszabbítására, a gyógyvíz hatásának „házhoz szállítására”. A vitalizáló hatású arckrém, vagy a testápoló balzsam mellett olyan érdekességek is találhatóak a termékpalettán, mint a professzionális izomlazító, masszázs krém, mely a harkányi gyógyvíz mikro-és nyomelem tartalmánál fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a bőrön keresztül bejuttatva a köszvény, a reumatikus-, és az ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére és kezelésére, vagy a páratlan minőségű, gyógyvízzel készült kéz és lábápoló krém fokozza a hámréteg ellenálló képességét, javítja a vízfelvevő és vízmegkötő képességét. Értékes olajai és a lanolin tartalma fokozzák a bőr védelmét a külső hatásokkal szemben, E-vitamint, valamint gyulladás-csökkentő kamilla-kivonatot és hámosító allantoint is tartalmaz. Az A- és E-vitaminokkal a puha, rugalmas, ép bőr képződését, regenerációját egyaránt segíti. Bőrbarát PH értékű készítmény, amely segít megőrizni a bőrt védő-savköpenyének egyensúlyát. A kéz- és lábápoló krém összetételénél fogva különösen ajánlott a cukorbetegek kéz- és lábápolására.

A kozmetikumokkal nem csak a helyi és a magyar gyógyulni vágyók elégedettek, hanem a Szlovákiából, Csehországból, és Németországból érkező vendégek is előszeretettel használják és keresik.

A készítmények most a téli időszak, az év vége közeledtével, mikor kicsit gyengébb a szervezet ellenálló képessége még hasznosabb segítséget nyújtanak a megfáradt tagoknak, és kiváló egészségtudatos ajándék lehet a család minden tagja számára. 

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online