2024. május 5. - Györgyi

Hírek

TÁJÉKOZTATÓ - szállások

2014. 01. 20.

Bizonyára Ön is örömmel tapasztalta, hogy Harkány Város honlapja a közelmúltban egy megújult és jóval modernebb, a fürdővároshoz méltó honlappal jelent meg.

A korábbi honlapon lehetőséget biztosítottunk a harkányi szállásadóknak, vendéglátóknak, vállalkozásoknak, hogy szolgáltatásukat megjeleníthessék, és a városi honlapról is értesülhessen a böngésző, vagy turista a harkányi pihenési, fürdési, étkezési, kikapcsolódási lehetőségekről.

A hirdetési felületet továbbra is változatlan áron és módon (éves előfizetéssel) biztosítjuk Ön részére azzal a különbséggel, hogy mivel a korábbi tárhely/honlap-szolgáltatóval (Origoweb) az Önkormányzatnak megszűnt a kapcsolata, 2014. február 1-től közvetlenül nyújtjuk ezt a szolgáltatást.

A hirdetői-adatbázis – felújított arculattal, de változatlan tartalommal – átemelésre került megújult Honlapunkra, mely az alábbi hivatkozáson érhető el: http://turizmus.harkany.hu/szallas-vendeglatas

Honlapunkról letölthető az Önkormányzattal kötendő Megrendelő/Szerződés, melyet kitöltés után 3 példányban aláírva szíveskedjék megküldeni 2014. január 24-ig az Önkormányzat címére. (7815 Harkány, Petőfi S. u 2-4.)

Ezt követően e-mailben megküldjük Önnek az internetes adminisztrációs felület eléréséhez szükséges információkat (link, felhasználónév, jelszó), melyek segítségével 2014. február 1-től a Megrendelő/Szerződésben kért opcióval Ön, mint Megrendelő módosíthatja a most megjelent tartalmat szállásáról, étterméről.

Amennyiben Ön még nem hirdette meg szolgáltatást Harkány Város Honlapján, természetesen erre most lehetősége van.                                                           

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy 2014. február 1-től csak azon harkányi szolgáltató hirdetésének megjelenését tudjuk biztosítani a városi honlapon, akik a megadott határidőig visszaküldik az aláírt Megrendelőt/Szerződést Önkormányzatunk részére.

A honlapon lehetőség van kiemelt hirdetések megjelentetésére is. Ezzel kapcsolatban, illetve jelen tájékoztatónkat érintően kérdése merülne fel, kapcsolattartónk elérhetőségein várjuk szíves jelentkezését:

Csillag Dániel infokommunikációs-, műszaki ügyintéző
7815 – Harkány, Petőfi S. u. 2 – 4.
Tel.: 72/480-100, 281-es mellék
E-mail: csillag.daniel@harkany.hu

Harkány,
2014-01-16                                                                                                                   

Harkány Város Önkormányzata

Kapcsolódó dokumentum:

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online