2024. május 5. - Györgyi

Hírek

FELHÍVÁS KUTYAKIÁLLÍTÁS TÁMOGATÁSÁRA ÉS SZÁLLÁSAJÁNLATOK MEGKÜLDÉSÉRE

2014. 02. 14.

Széleskörű egyeztetést követően Harkány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadta a 2014. évi rendezvénynaptárt, melyben szerepel a Gasztronómiai Fesztivál (Harkányi Boszorkányságok) idején zajló, Harkányban első ízben megrendezésre kerülő <b>Magyar Kutyafajták CAC Kiállítása</b>, melyet az Önkormányzat a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Szövetségével közösen szervez meg.

A kiállítás egy újabb lehetőség arra, hogy Harkányra irányítsuk a figyelmet, hiszen az országban számtalan kutyabarát, és a 9 magyar kutyafajtát tenyésztő és szerető ember van, akik reményeink szerint érdeklődni fognak a nemes bemutatkozási lehetőség iránt.

A versenyre és kiállításra az ősparkban, a Szabadtéri Színpadon és előtte zajló Gasztronómiai Fesztivál helyszínéhez közel kerül sor 2014. május 31-én (szombaton), megfelelő technikai háttér biztosításával.

A versenyhez kapcsolódóan várjuk azon vendéglátósok, szolgáltatók jelentkezését, akik szívesen ajánlanának fel különdíjat.  A különdíjat felajánlóknak lehetőséget biztosítunk a díj átadására, illetve a verseny ideje alatt a hozzánk eljuttatott szóróanyagot kihelyezzük a versenyzők és hozzátartozóik, illetve a versenyre kilátogató érdeklődők számára. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, kérem, jelezzen a titkarsag@harkany.hu email-címen legkésőbb 2014. április 18-ig a díj megjelölésével.

Továbbá szeretnénk az ország minden részéből a versenyre érkező gazdáknak, hozzátartozóiknak megkönnyíteni a szálláskeresést, ha úgy döntenek, hogy a verseny előtt és/vagy után megszállnának Harkányban, ezért várjuk szállodák, apartmanok, panziók, magánszálláshelyek egy-, két-, illetve hároméjszakás ajánlatait. Kérem, vegyék figyelembe, hogy a versenyre érkezők egy része a szállásra kutyával, kutyákkal fognak érkezni.

A szállásajánlatokat 2014. április 18-ig kérjük a titkarsag@harkany.hu email-címre megküldeni, pontos elérhetőségekkel. Az összesített ajánlatokat a város, a Turisztikai Egyesület, és a MEOESZ honlapján szeretnénk közzétenni, illetve kérjük Önöket, hogy saját honlapjukon is emeljék ki a rendezvényhez kapcsolódó ajánlatukat.

Bízom benne, hogy közösen egy újabb sikeres rendezvénnyel tudjuk öregbíteni Harkányfürdő nevét!

 

Vargáné Kovács Mária
alpolgármester

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online