2024. február 28. - Ákos, Bátor

Hírek

Erősödő összefogás Harkányfürdőn

2013. 08. 06.

Felgyorsul az együttműködés a Harkányi Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórház, a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, a helyi Önkormányzat és a Harkányi Turisztikai Egyesület (TDM) között.

Az összefogás keretében a szervezetek mára sokat javítottak a városképen, többek között átadásra került, egy új szökőkút, új padok kerültek kihelyezésre, és sokat javítottak az irányító táblák ill. az információs tájékoztatás rendszerén. A tájékoztatás mellett új közlekedési eszközparkkal is gazdagodott a város, kerékpárok, elektromos biciklik és rollerek várják az aktívan pihenni vágyókat, akik szeptember 7-én csatlakozhatnak is az először megrendezendő 12 órás maratoni kerékpárversenyhez, a Harkány Tour-hoz.

Ám a partner kapcsolatok nem merülnek ki itt. A Turisztikai Desztináció Menedzsment szervezésében, a helyi tagok számára meghirdetésre került több kommunikációs, informatikai és nyelvi kurzus is, amely segítségével a résztvevő tagok sokkal eredményesebben fogadhatják a külföldi vendégeket. Ráadásul Nyugat-magyarországi study tourok is megrendezésre kerültek, melyek hatékony tanulási lehetőség biztosítottak a résztvevők számára, akik ily módon rengeteg tapasztalatot és tudást cserélhettek egymással, a vendégfogadással kapcsolatban. A közös munkának köszönhetően hamarosan útjára indul, egy teljesen új kiadványsorozat, amelynek első része a VáraBoraVíz címet kapta, mely kreatív és igényes módon mutatja be Harkányfürdőt és környékét, és amely már elérhető a Tourinform irodában. A sorozat következő részeiben pedig a Fürdő és a családi programlehetőségek kerülnek bemutatásra. A beruházások során a Turisztikai Egyesület irodáján is végrehajtásra került jó pár infrastrukturális fejlesztés, mely nagy mértékben hozzájárul a munkavégzés hatékonyságához.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online