2024. április 26. - Ervin

Hírek

Kossuth Lajos utca járda-szervízút térburkolása

2014. 05. 16.

Tisztelt Ingatlan Tulajdonos, Üzemeltető!

Örömmel tájékoztatom Önt arról, hogy az Önkormányzat a Kossuth utca szerviz útjának egy szakaszán, valamint a Fürdő Platán bejárójához vezető úton útfelújítási munkákat végez. Az érintett terület a Bartók Béla utcai kereszteződéstől a Fürdő irodaépülete előtti kereszteződésig tart, és magában foglalja a járda, az út és a parkolók, valamint a zöldsávok teljes megújítását. A 300 méter hosszú, teljes szélességben megvalósítandó beruházással új díszburkolatot kap a terület, pihenő-leülő felületekkel, virágos illetve zöldövezeti szigetekkel. A beruházást az Önkormányzat költségvetése terhére, saját erőből valósítja meg.

A beruházás két ütemben készül. Első ütemben a járda és a Platán bejáró út készül el, majd a szervizút és a parkolók. Az első ütem megvalósítása 2014. 05. 19-én (hétfő) kezdődik a járda felújítással, a Bartók Béla utcai kereszteződéstől kezdődően, majd a Platán bejáró úttal együtt kb. 1-1,5 hónapot vesz igénybe a munkálat. A lehetőségekhez mérten, közben átfedéssel elindítjuk a második ütemet is.

A munka végzését szakaszosan tervezzük, tehát az ingatlanok használhatóságát a legkisebb mértékben kívánjuk zavarni. Az ingatlanokhoz való be és eljutást mindenkor biztosítani szeretnénk. A SIESTA Hotel parkolójának használatát a beruházás alatt a Bartók Béla utca felől oldjuk meg, egyeztetve a tulajdonossal. Tájékoztatjuk, hogy a beruházás zajjal és kisebb mértékű porral jár, ezért az utcában lévő szolgáltató és szállás jellegű épületekre különös tekintettel, zajos tevékenységet 9 órától 17 óráig végez a kivitelező, amikor a fürdőben lévő vendégek miatt kisebb a forgalom az utcában. A beruházás alatt mindennemű kérésével kérem, forduljon az Önkormányzat Műszaki Osztályához, vagy közvetlenül a kivitelezőhöz. A látványtervek megtekinthetők a www.harkany.hu illetve a www.harkanyihirmondo.hu weboldalakon, műszaki tervek pedig az Önkormányzat Műszaki Osztályán.

Kapcsolódó hír:

A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. tájékoztatója

 

 

Kéréseit messzemenőkig megpróbáljuk figyelembe venni, hogy az együttműködésünk eredményeképpen mindannyian örömmel vegyük használatba Harkány megújuló utca szakaszát.

 

Kapcsolódó dokumentumok:
 

 

Tisztelettel:

Albrecht Ferenc
műszaki osztályvezető

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online