2024. február 28. - Ákos, Bátor

Aktualitások

Késő őszi pörgés Harkányfürdőn

2013. 11. 29.

Tevékeny a november a Harkányi Turisztikai Egyesület háza táján: új kiadványok, belföldi és határmenti kampányok, szakmai workshopok és kiállítások vannak késő ősszel is napirenden.

A DDOP 2.1.3/B-11-2011-0004 projekt keretében megvalósított belföldi és határmenti népszerűsítő kampányok november első felében elstartoltak. Ezek részeként óriásplakátok, bannerek, és online hirdetések csalogatják a pihenni vágyó horvát és szerb közönséget Harkányfürdő meglátogatására.

A belföldi kampány bevezetésként vidéki nagyvárosokat érintett, ahol fürdőköpenyes, papucsos és úszósapkás fiatalok a „Gyógyító Ölelés" elnevezésű program részeként váratlan utcai megjelenésükkel hívták fel a figyelmet Harkány értékes, gyógyító erővel bíró vizére és más turisztikai lehetőségeire. A zord idő ellenére is az utcákra merészkedő ál-fürdőzők előbb Kecskemét és Kaposvár lakosai körében keltettek nem csekély feltűnést a harkányi fürdőt keresve, majd zárásként felbukkantak Pécs belvárosában is, hogy egy kis gyógyfürdőzésre invitálják a melegségre vágyó városlakókat.

A 2014-2020-as európai uniós költségvetési időszakban a kormány a turizmuson belül az egészségturizmusra és az ezzel kapcsolatos fejlesztési és pályázati lehetőségekre koncentrál. Az együttműködés helyi szinten már el is elindult. November 21-én újra találkoztak a régió TDM szervezetei, ezúttal Mohácson. Az összejövetelnek természetesen aktív szereplője volt a harkányfürdői küldöttség is. A workshop célja egymás jövő évi marketingstratégiájának megismerése, valamint a Magyar Turizmus Zrt. 2014-es kampányaihoz való kapcsolódási lehetőségek voltak. Utóbbi különösen fontos, hiszen nagyszabású és sokakat elérő bel- és külföldi kommunikációs akciósorozatokra lehet így felfűzni a térségi turisztikai szereplők legfontosabb üzeneteit.  

A Magyar Turizmus Zrt.-vel november végén folytatódik a közös munka. Harkányfürdő szakembereinek alkalma nyílik egy Budapesten szervezett nyílt nap keretében panelbeszélgetések során a külföldi célországok képviselőivel egyeztetni az adott piacra tervezett aktivitásokat, akcióterveket.

November 29-én ismét lesz Nyugdíjas Expo ahol az idősbarát szállodák, gyógyfürdők és más vendégváró helyek mutatkoznak be, közöttük természetesen Harkányfürdő szolgáltatói is.

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online