2024. június 19. - Gyárfás

Aktualitások

Harkányfürdő az Utazás kiállításon

2014. 03. 11.

Számos utazási iroda, termálfürdő és turisztikai szolgáltató mellett Harkányfürdő is izgalmas standdal várta február végén a budapesti Utazás kiállítás látogatóit.

A rendezvényen az ország minden turisztikai szolgáltatója bemutatkozhatott, legyen szó utazási irodáról, fürdőről vagy turisztikai médiumról. A kínálatot színesítették a turizmushoz szorosan kapcsolódó helyi termékek kóstolási és vásárlási lehetőségei, valamint a markánsan jelen lévő magyar fesztiválszövetségek egyedi megjelenési formái.

A kiállítók között különös figyelmet kapott a Harkányfürdő standja, ahol a látogatók megismerkedhettek a harkányi víz gyógyhatásaival – melyet meg is kóstolhattak –, a városban elérhető gyógyászati szolgáltatásokkal, program-, ill. szálláslehetőségekkel.

A standot nagy érdeklődéssel fogadták a budapestiek, többen hangot adtak annak is, hogy jó végre újra hallani a fürdővárosról, örömmel kóstolták a gyógyvizet sokan közülük azon a véleményen voltak, hogy legközelebbi látogatásukkor nem csak a gyógyászati, ill. a wellness kezeléseket fogják kipróbálni, hanem az ivókúrát is.

Bővebb információ: Kabók Ibolya, titkár, Harkányi Turisztikai Egyesület, kaboki@harkanyturizmus.hu

Vissza a hírekhez

kapcsolódó hírek

intézze ügyeit elektronikusan!

Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!

Harkány Város honlapja az EFOP-1.5.3-16-2017-00049 projekt támogatásával újult meg.

@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online