2014. 03. 24.
Két napot Harkányban töltött stábjával Borbás Marcsi, aki ittléte során számos helyi gasztronómiai különlegességgel ismerkedett meg, illetve ő maga is temérdek új ismerettel gyarapította a vendéglátók főzőtudományát.
A forgatás a terehegyi faluházban indult és némi kacskaringóval – a műsorkészítők egy kovácshidai portát, a máriagyűdi kegyhelyet, valamint Kalmár László Csukma dűlőben található pincéjét is felkeresték - a No Name étteremben zárult.
Az adás leendő nézői – akik száma minden bizonnyal jelentős lesz, hiszen az ország legnépszerűbb főzőműsoráról van szó – megismerkedhetnek majd egyebek mellett a túrós kötözött tészta levessel, kukoricás szármával, a fügelevessel éppúgy, mint a tenkeshegyi parasztos libamáj, a cukkini- és sárgarépa lekvár elkészítésének rejtelmeivel.
A Gasztroangyal Harkányban készült műsorát a kulináris élvezetek iránt érdeklődők a tervek szerint április 12-én 17:00 órakor az M1-es csatornán tekinthetik meg.
Gyorsabb és hatékonyobann ügyintézés érdekében használja elektronikus ügyintéző rendszerünket!
@2020 | Design és fejlesztés: Make IT Online